Welkom op Extenda
Via dit medium willen wij het rijke en gevarieerde aanbod van Andalusië en zijn ondernemingen beter bekend maken bij potentiele klanten in de Benelux. Extenda is een Andalusische overheidsinstantie die zich toelegt op de bevordering van de export van goederen en diensten uit deze regio en begeleidt Andalusische ondernemingen bij hun internationale promotie en profilering. Wij streven ernaar de referentie-entiteit te zijn van elke onderneming of natuurlijke persoon die geïnteresseerd is in het opbouwen of verdiepen van een commerciele relatie tussen de Benelux en Andalusië.
icono periódico
LAATSTE
NIEUWS
12 october 2012
GREEN MED FORUM: Bussiness meeting in Granada for the Agricultural sector
From the 21st to the 23rd of November the 5th Green Med Forum (GMF) will be held in Granada (Spain). This event is organized every year in a different country by the Italian editorial group Green Med Journal.
25 september 2012
TERAPIA URBANA: THE URBAN GREENING, FROM ANDALUSIA TO THE BENELUX
Urban greening, sustainable architecture and innovation+nature+design are the main concepts of Terapia Urbana, a young Andalusian company who is working to find a place in the international market. They will visit the Benelux at the end of November in a commercial agenda organized by Extenda.
icono agenda
From june 22 to june 24, 2012
IV REAL ESTATE INTERNATIONAL MEETING

From june 05 to june 09, 2012
II INTERNATIONAL NATURAL STONE MEETING

Over EXTENDA

EXTENDA-Agencia Andaluza de Promoción Exterior (Andalusisch bureau voor handelsbevordering) is een instantie van de overheid van Andalusië om de regionale economie te internationaliseren. Om dit te bereiken, gaan wij op twee manieren te werk: het internationaliseringsproces van de Andalusische bedrijven stimuleren en anderzijds Andalusië aantrekkelijker maken voor potentiële investeerders.

foto
icono mundo
WIE SIJN WIJ?

Het Bureau voor handelsbevordering in Brussel is verantwoordelijk voor de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in hetzelfde gebouw als de Delegatie van de Regering van Andalusië, middenin het zakencentrum van Brussel op nog geen paar minuten lopen van de Europese instellingen. Door de uitstekende verbindingen waarover Brussel beschikt met een grote verscheidenheid van openbaarvervoermiddelen (metro, bus en spoor) en de nabijheid van het toeristische centrum van de stad, is het Bureau ideaal gelegen om de beste ondersteuning te kunnen bieden aan bedrijven uit Andalusië tijdens hun bezoek aan de BENELUX.

Extenda Brussel stelt Andalusische bedrijven al haar middelen ter beschikking en moedigt hen aan om inlichtingen en hulp te vragen bij hun zakelijke initiatieven en dit ongeacht hun bedrijfstak.

foto
icono mundo
WELKOM

Namens Extenda verwelkomen wij u op onze website en wij hopen dat u hier alle informatie zult vinden die u nodig hebt om in contact te komen met bedrijven en/of instellingen in Andalusië.

Onze organisatie richt zich op het bevorderen van investeringen en de handel tussen Andalusië en de Benelux-landen door middel van een reeks van promotionele en verbindingsdiensten tussen beide partijen.

Deze website wil u alle nodige informatie bieden over de verschillende sectoren in Andalusië en de commerciële activiteiten die we organiseren in de Benelux.

icono mundo
OFFICES WORLDWIDE

Het hoofdbureau is gevestigd in Sevilla en met een steeds groeiend buitenlands netwerk van 21 kantoren in 19 landen beschikt Extenda over een team van professionals dat klaarstaat om Andalusische bedrijven te helpen bij het evalueren, activeren, versterken of consolideren van hun aanwezigheid in het buitenland.

icono mundo
DIENSTEN

INFORMATIE
Gepersonaliseerd advies en de meest complete informatie over het aanbod aan ondernemingen in alle sectoren in Andalusië, door middel van sectorale studies en catalogi.

ADVISERING
Begeleiding van lokale bedrijven bij het zoeken naar en leggen van handelscontacten met Andalusische bedrijven waarin zij geïnteresseerd zijn, waarbij vergaderingen en bezoeken aan beide partijen worden georganiseerd.

PROMOTIE
Gemeenschappelijke promotieacties van Andalusische bedrijven en hun importeurs of distributeurs met de mogelijkheid om showrooms, workshops en productpresentaties te organiseren voor de gespecialiseerde media, eindconsumenten enz.

OPLEIDING
Extenda biedt geavanceerde opleidingen in buitenlandse handel voor technici en bedrijfsleiders via cursussen die worden aangeboden door gespecialiseerde instellingen of opleidingen op maat die door het bedrijf zelf worden voorgesteld. Bedrijven zullen beroep kunnen doen op gespecialiseerd personeel door middel van beurzen of professionals die door Extenda zelf zijn opgeleid.

Contact
logo extenda
Rue Van Orley, 11
1000 Bruselas, Bélgica
Tel. +32 2 209 03 38
Fax +32 2 209 03 41
bruselas@extenda.es