Welkom op Extenda
Via dit medium willen wij het rijke en gevarieerde aanbod van Andalusië en zijn ondernemingen beter bekend maken bij potentiele klanten in de Benelux. Extenda is een Andalusische overheidsinstantie die zich toelegt op de bevordering van de export van goederen en diensten uit deze regio en begeleidt Andalusische ondernemingen bij hun internationale promotie en profilering. Wij streven ernaar de referentie-entiteit te zijn van elke onderneming of natuurlijke persoon die geïnteresseerd is in het opbouwen of verdiepen van een commerciele relatie tussen de Benelux en Andalusië.
icono periódico
LAATSTE
NIEUWS
12 october 2012
GREEN MED FORUM: Bussiness meeting in Granada for the Agricultural sector
From the 21st to the 23rd of November the 5th Green Med Forum (GMF) will be held in Granada (Spain). This event is organized every year in a different country by the Italian editorial group Green Med Journal.
25 september 2012
TERAPIA URBANA: THE URBAN GREENING, FROM ANDALUSIA TO THE BENELUX
Urban greening, sustainable architecture and innovation+nature+design are the main concepts of Terapia Urbana, a young Andalusian company who is working to find a place in the international market. They will visit the Benelux at the end of November in a commercial agenda organized by Extenda.
icono agenda
From june 22 to june 24, 2012
IV REAL ESTATE INTERNATIONAL MEETING

From june 05 to june 09, 2012
II INTERNATIONAL NATURAL STONE MEETING

Investeren in Andalousië
De opdracht van Extenda is de internationalisering van de Andalusische economie. Dit proberen wij op twee manieren te verwezenlijken: door de internationalisering van de Andalusische bedrijven te bevorderen en de aantrekkelijke mogelijkheden die Andalusië potentiële buitenlandse investeerders te bieden heeft, te promoten.
foto

Het doel van dit laatste is het aantrekken van directe buitenlandse investeringen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en consolidatie van het Andalusische productieapparaat en met name het identificeren van potentiële buitenlandse investeerders die geïnteresseerd zijn om zich in Andalusië te vestigen om er te produceren of handel te drijven, door hen informatie te geven en in contact te brengen met de bevoegde Andalusische instanties.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen beroep doen op ons bureau in hun land om de voordelen van de ligging van Andalusië te leren kennen. Hier zullen wij hen persoonlijk bedienen en zorgen voor een direct communicatiekanaal met het Agentschap voor Innovatie en Ontwikkeling in Andalusië (IDEA), een instantie die de investeerder op elk gewenst moment volledig ondersteunt en begeleidt met betrekking tot alle aspecten in verband met investeringen in onze regio.

Onze bureaus voor handelsbevordering kunnen u de volgende diensten aanbieden:

  • Informatie en communicatie
  • Organisatie van studiedagen en conferenties over zakelijke mogelijkheden in Andalusië.
  • Persoonlijke aandacht voor uw business project in onze regio.
Contact
logo extenda
Rue Van Orley, 11
1000 Bruselas, Bélgica
Tel. +32 2 209 03 38
Fax +32 2 209 03 41
bruselas@extenda.es